Ajankohtaista

Ti 14.4. alkaen siirrymme seuraaviin aukioloaikoihin poikkeustilan ajaksi:

Arkisin klo 9–18
Lauantaisin klo 9–16

JUHANNUS

15–17.6. klo 9–18
18.6. klo 9–20
19.6. klo 8–14

KORONA-tilanne: Kauppahallin ovet pysyvät toistaiseksi auki. Otamme tilanteen erittäin vakavasti ja seuraamme tapahtumien kehitystä. Samalla kuitenkin pyrimme siihen, että toiminta jatkuu mahdollisimman normaalina ja kaikille haluaville riittää ruokaa ja palveluita.

Kesäkuun alusta alkaen valtaosa hallin yrityksistä on taas auki ylläolevien aukioloaikojen puitteissa.

Kauppiaskohtaiset tiedot toiminnasta, poikkeavista aukioloajoista ja toimitusmahdollisuuksista löydät parhaiten yritysten omien kanavien kautta, esimerkiksi Facebookista. Pidämme teidät myös ajan tasalla täällä, Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

Ja vielä, kiitos siitä valtavasta tuen ja kannustuksen määrästä, joita olemme viime aikoina vastaanottaneet. Olet meille tärkeä. Pysythän terveenä!

 

KAUPPAHALLIN TULEVAT TAPAHTUMAT

Toistaiseksi tapahtumat ovat tauolla vallitsevan tilanteen vuoksi.

Vuoden 2020 alusta alkaen tarjolle tulee opastettuja kauppahalli -kierroksia. Matkalle hallin historiaan, makuihin ja ennen kaikkea hurmaaviin tarinoihin vie yksityinen matkaopas Pirjo, jonka seurassa tarinointia voi kuunnella suomen lisäksi myös englanniksi tai saksaksi. Tule tutustumaan paikallishistoriaan tai tuo ulkomaalaiset vieraasi monipuoliselle herkuttelukierrokselle. Lisätietoja löydät täältä.

Alkuvuoden 2020 ajan saamme tutustua Kauppahallin historiaan vanhojen valokuvien muodossa. Pirkanmaan maakuntamuseon ja Tampereen kaupungin toteuttama kurkistus hallin menneisyyteen on esillä digitaalisessa muodossa  Kauppahallilla ja Keskustorin Ratikkakahvilan läheisyydessä olevassa näyttelytoteemissa.

Kartta Keskustorin näyttelytoteemille löytyy alta. Tervetuloa nostalgioimaan!

Kauppahalli on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–18. Lauantaisin olemme auki klo 8–16. Iltahallia vietetään erikoisohjelman kera joka kuun ensimmäinen perjantai, jolloin olemme auki klo 20 saakka. Iltahallien esiintyjät kiipeävät Hallituskadun sisäänkäynnin päällä sijaitsevalle esiintymislavalle pääsääntöisesti klo 17.

Kauppahallin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia! Seuraa Kauppahallin ajankohtaisia asioita ja tarkempia tapahtumatietoja Kauppahallin Facebook-sivuilla ja Instagramissa!

Näyttelytoteemin kartta

Tampereen Kauppahalli Instagramissa