KAHVILA-RAVINTOLA LEO OY

LEO OY      

Ravintola LEO on Kauppahallin luomuun keskittynyt ravintola. Haluamme tarjota perheyrityksessämme arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Aloita päiväsi LEOn täyttävällä aamiaisella. Ruuaksi voit valita päivittäin vaihtuvasta menusta esimerkiksi keiton, pastan tai salaatin. Tarjolla myös pikkusuolaisia ja Leon erikoisuutena yhden hengen kalakukkoja eli Kukkosia. Välipalaherkuksi rakenna oma annoksesi jogurttibaarista: voit valita mukaan esimerkiksi marjoja, mysliä ja pähkinöitä! Erilaiset leivonnaiset maistuvat huolella haudutetun erikoisteen tai itse jauhetun Kehitysmaakaupan kahvin kanssa. Leivonnaisia ja muita ruokia voit ostaa myös mukaan. Ruokailun lomassa voit ihastella muotoilun tulevaisuuden lupausten teoksia LEOn minigalleriassa, ja ostaa niitä myös mukaasi.

Olemme avoinna ma-pe 8-18, la 8-16.
Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 30 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.


___________________________________________________________________________________

Yhteystiedot:


Kahvila-ravintola LEO Oy
Kauppahalli myymälät 113,115,116
Hämeenkatu 19
33200 Tampere
Puh. 050 - 565 9216

leo@ravintolaleo.fi

www.facebook.com/ravintolakahvilaleo
www.ravintolaleo.fi