Mama`s Corner - Makuja meiltä ja maailmalta

LogoMamas

Kaipaatko piristystä ruuanlaittoosi tai mietitkö, mistä löytäisit Italialaista pastajauhoa tai risottoriisiä? Haluaisitko kahvipöytääsi käsin tehtyjä konvehteja? Tekeekö mielesi juuri paahdettua tuoretta kahvia? Etsitkö yhä sitä parasta öljyä, uusia mausteita tai vinkkejä  ruuanlaittoosi? 

Mama`s Corner – make your life tasty!

Balsamico d.o.p000397

Olemme pieni herkkujen maahantuonti yritys, jonka kivijalkamyymälän sivuilla vierailet juuri nyt!

Arvostamme ruoka-aineiden lisäaineettomuutta, aitoja makuja sekä alkuperää. Tämä kauppa syntyi intohimosta ruokaan ja haluun auttaa sinua käyttämään hyviä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Me tarjoamme sinulle laajan valikoiman puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperän tunnemme.

Ostamme tuotteitamme suoraan tuottajilta Italiasta ja Espanjasta. Näillä tuottajatiloilla olemme itse vierailleet ja tutustuneet heihin. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksemme perusta, haluamme varmistaa että myymämme tuotteet ovat ensiluokkaisia.

Yrityksenä olemme pieni mutta tuote valikoimamme on suuri.                     

Kahvin on tehtävä vaikutus! Tarjoamme aina TUOREET pienpaahtimoiden kahvit sekä jauhettuina että papuina. Edustamme suomalaisten  pienpaahtimoiden parhaimmistoa Kaffa Roasterya ja Tampereen Paahtimoa 18082010067

Teen ystäviä hemmottelemme teelaaduilla ympäri maailman mm. Kenia, Vietnam ja Nepal.  Olet sitten mustan, vihreän tai teesekoitusten ystävä meiltä löydät varmasti mieleisesi!

Maustehyllystämme löydät mm.aidot vanilijatangot, Espeletten chilin, savustetut paprikajauheet, luomu yrtiti esim. ruokalaventelin, kokonaiset tryffelit ja gourmet suolat.

 

Tässä vain lyhyesti kaikesta siitä mitä haluamme teille tarjota. Tervetuloa tutustumaan pienen herkkukaupan laajaan valikoimaan!

 

Mama's corner demo-9327
                                                                             
____________________________________________________________________________________________

YHTEYSTIEDOT Avoinna: Ma - Pe 9.30 - 18.00  La. 9.30 - 16.00

Mama`s Corner

Hallituskatu 10/Hämeenkatu 19
33200 Tampere
Puh.  
010  420 5070     

 Kauppias

 Jaana kämäräinen

 Sähköposti: kauppa@mamascorner.fi

 Kotisivut: www.mamascorner.fi

Kukkakäytävällä, myymälän nrot 164 ja 174  

Katso sijainti tästä:  http://virtual.opasmedia.com/tampereenkauppahalli/#152-166&170.4670453123706&0&