Ajankohtaista

KAUPPAHALLIN TULEVAT TAPAHTUMAT

Helmikuussa 2020 metsästetään Suomen parasta kalakauppaa, ja meidän Kalaherkut Nygren on tietysti mukana kisassa! Käy antamassa äänesi täällä, ja tue samalla pienyrittäjyyttä ja hervottomien, sukupolvien mittaisten kalatarinoiden jatkuvuutta!

Vuoden 2020 alusta alkaen tarjolle tulee opastettuja kauppahalli -kierroksia. Matkalle hallin historiaan, makuihin ja ennen kaikkea hurmaaviin tarinoihin vie yksityinen matkaopas Pirjo, jonka seurassa tarinointia voi kuunnella suomen lisäksi myös englanniksi tai saksaksi. Tule tutustumaan paikallishistoriaan tai tuo ulkomaalaiset vieraasi monipuoliselle herkuttelukierrokselle. Lisätietoja löydät täältä.

Pe 21.2. klo 12–15 Kansainvälinen opaspäivä. Tampereen matkailuoppaat ry valtaa hallin iltapäivän ajaksi: luvassa lyhyitä opastettuja kierroksia hallin historiaan ja makuihin, ja paljon elämänmakuisia tarinoita Tampereesta! Ilmaiset kierrokset alkavat Hämeenkadun ovilta klo 12, 12.30, 13, 13.30, 14 ja 14.30. Tietoja ja tarinoita matkailuoppaiden toiminnasta löydät Hallituskadun päädystä entisen Lippulan tiloista, Linkosuota vastapäätä.

Pe 6.3. Iltahalli. Klo 17 alkaen piippuhyllylle kiipeää jousineen Camarette, joka tulee esittelemään hallin herkkusuille keväisen raikkaan soittolistansa. Kauppa käy klo 20 asti.

Alkuvuoden 2020 ajan saamme tutustua Kauppahallin historiaan vanhojen valokuvien muodossa. Pirkanmaan maakuntamuseon ja Tampereen kaupungin toteuttama kurkistus hallin menneisyyteen on esillä digitaalisessa muodossa  Kauppahallilla ja Keskustorin Ratikkakahvilan läheisyydessä olevassa näyttelytoteemissa.

Kartta Keskustorin näyttelytoteemille löytyy alta. Tervetuloa nostalgioimaan!

Kauppahalli on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–18. Lauantaisin olemme auki klo 8–16. Iltahallia vietetään erikoisohjelman kera joka kuun ensimmäinen perjantai, jolloin olemme auki klo 20 saakka. Iltahallien esiintyjät kiipeävät Hallituskadun sisäänkäynnin päällä sijaitsevalle esiintymislavalle pääsääntöisesti klo 17.

Kauppahallin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia! Seuraa Kauppahallin ajankohtaisia asioita ja tarkempia tapahtumatietoja Kauppahallin Facebook-sivuilla ja Instagramissa!

Näyttelytoteemin kartta

Tampereen Kauppahalli Instagramissa