Ajankohtaista

Ti 14.4. alkaen siirrymme seuraaviin aukioloaikoihin poikkeustilan ajaksi:

Arkisin klo 9–17
Lauantaisin klo 8–16

Helatorstai 21.5. suljettu

KORONA-tilanne: Kauppahallin ovet pysyvät toistaiseksi auki. Otamme tilanteen erittäin vakavasti ja seuraamme tapahtumien kehitystä. Samalla kuitenkin pyrimme siihen, että toiminta jatkuu mahdollisimman normaalina ja kaikille haluaville riittää ruokaa ja palveluita.

Poikkeustilanteen ajan hallissa palvelevat seuraavat yritykset:

Aallon leipomo – 040 064 7086
(Flinda Juomapuoti – seuraa aukioloilmoituksia Flindan somessa)
Herkkuveräjä – 050 584 1257 / kauppias@herkkuveraja.fi
Juustosoppi – 040 588 5801
Kalaherkut Nygren – 03 212 4721 / info@kalaherkut.fi
Kauppahallin kotilounas – 040 727 6331
Kauppahallin leipomo – 044 237 5558
Kenkä-Mikko – 040 062 8576
Koivisto– 03 212 4663
Laatuliha – 03 212 7214 / laatuliha.kauppahalli@gmail.com
Lihakippari – 03 212 4441 / info@lihakipparit.fi
Minnan hius- & kauneussalonki – ajanvarauksella – 050 555 8747
Pullapuoti Wilenius – 03 223 0783
Pyynikin Munkki – 03 4518 0063
Suutari Saarnahka – tarvittaessa
Vallius vihannespuoti – 044 303 2959
Vitanella – 03 214 2548
+ Japanilainen ravintola Natsu kotiinkuljetus Natsun/Foodoran kautta /
040 326 1111
+ Ravintola LEO tilaus- & noutopalvelu / leo@ravintolaleo.fi
+ Ohana Grille nouto- tai kuljetuspalvelu Foodoran/Woltin kautta

Kehitämme yhdessä tapoja, joilla voimme nopeasti reagoida uusiin haasteisiin. Herkkuveräjästä, Kalaherkuilta, Koivistolta, Laatulihalta ja Lihakippareilta voi tilata kotiinkuljetuksena ruokakasseja, ja Juustosopin Juustoauto on aloittanut kierroksensa.

Jokaisen puodin tiskille voi soittaa etukäteen ja pyytää pakkaamaan ostokset valmiiksi noutoa varten. Noutotilaukset voidaan myös tuoda autollesi kauppahallin läheisyyteen. Varmistathan kuitenkin soittaessasi, että puodin ”drive in” toimituksen yhteydessä on käytössä suosimasi maksutapa.

Ohana Lei’Pomo & Grillesta voi tilata purilaiset noudettavaksi ja Woltin tai Foodoran kautta toimitettavaksi, Japanilainen ravintola Natsu kotiinkuljettaa aterioita itse tai Foodoran kautta, ja Ravintola LEO sekä Kauppahallin kotilounas valmistavat ja toimittavat keskustan alueelle reiluja lämmitettäviä annoksia.

Kukkapuoti Katri Intosen ja Vitanellan tuotteet saa tilattua yritysten omien verkkokauppojen kautta. Kukkapuoti palvelee toistaiseksi vain verkossa.

Myös saniteettitilojen ovet pidetään auki käsienpesun helpottamiseksi ja käsidesejä löytyy jokaiselta tiskiltä.

Kauppiaskohtaiset tiedot toiminnasta, poikkeavista aukioloajoista ja toimitusmahdollisuuksista löydät parhaiten yritysten omien kanavien kautta, esimerkiksi Facebookista. Pidämme teidät myös ajan tasalla täällä, Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

Ennen kaikkea kuitenkin, kiitos siitä valtavasta tuen ja kannustuksen määrästä, joita olemme viime aikoina vastaanottaneet. Olet meille tärkeä. Pysythän terveenä!

 

KAUPPAHALLIN TULEVAT TAPAHTUMAT

Toistaiseksi tapahtumat ovat tauolla vallitsevan tilanteen vuoksi.

Vuoden 2020 alusta alkaen tarjolle tulee opastettuja kauppahalli -kierroksia. Matkalle hallin historiaan, makuihin ja ennen kaikkea hurmaaviin tarinoihin vie yksityinen matkaopas Pirjo, jonka seurassa tarinointia voi kuunnella suomen lisäksi myös englanniksi tai saksaksi. Tule tutustumaan paikallishistoriaan tai tuo ulkomaalaiset vieraasi monipuoliselle herkuttelukierrokselle. Lisätietoja löydät täältä.

Alkuvuoden 2020 ajan saamme tutustua Kauppahallin historiaan vanhojen valokuvien muodossa. Pirkanmaan maakuntamuseon ja Tampereen kaupungin toteuttama kurkistus hallin menneisyyteen on esillä digitaalisessa muodossa  Kauppahallilla ja Keskustorin Ratikkakahvilan läheisyydessä olevassa näyttelytoteemissa.

Kartta Keskustorin näyttelytoteemille löytyy alta. Tervetuloa nostalgioimaan!

Kauppahalli on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–18. Lauantaisin olemme auki klo 8–16. Iltahallia vietetään erikoisohjelman kera joka kuun ensimmäinen perjantai, jolloin olemme auki klo 20 saakka. Iltahallien esiintyjät kiipeävät Hallituskadun sisäänkäynnin päällä sijaitsevalle esiintymislavalle pääsääntöisesti klo 17.

Kauppahallin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia! Seuraa Kauppahallin ajankohtaisia asioita ja tarkempia tapahtumatietoja Kauppahallin Facebook-sivuilla ja Instagramissa!

Näyttelytoteemin kartta

Tampereen Kauppahalli Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for tampereenkauppahalli needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page