Ajankohtaista

KORONA-tilanne: Kauppahallin ovet pysyvät toistaiseksi auki normaalisti. Otamme tilanteen erittäin vakavasti ja seuraamme tapahtumien kehitystä. Samalla kuitenkin pyrimme siihen, että toiminta jatkuu normaalina ja kaikille haluaville riittää ruokaa ja palveluita.

Kehitämme myös yhdessä tapoja, joilla voimme nopeasti reagoida uusiin haasteisiin. Herkkuveräjästä, Kalaherkuilta ja Lihakippareilta voi tilata kotiinkuljetuksena ruokakasseja, ja Juustosopin Juustoauto on aloittanut kierroksensa. Myös koko hallin laajuista toimituspalvelua kootaan parhaillaan. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä – meitä on täällä 30 yritystä, ja opettelemme samalla kuin etenemme.

Ohana Lei’Pomo & Grillesta voi tilata purilaiset Woltin tai Foodoran kautta, ja Ravintola LEO valmistaa ja toimittaa keskustan alueelle reiluja lämmitettäviä annoksia. Lisäksi jokaisesta ravintolasta saa aivan varmasti ruoat myös mukaan, ja kuljetuspalvelukanavien käyttöä kartoitetaan parhaillaan.

Kukkapuoti Katri Intosen ja Vitanellan tuotteet saa tilattua yritysten omien verkkokauppojen kautta. Kukkapuoti palvelee toistaiseksi vain verkossa.

Tilanteen epävarmuuden vuoksi seuraavat puodit ovat valitettavasti joutuneet sulkemaan ovensa toistaiseksi: Ravintola 4 Vuodenaikaa, Pyörykkäbaari ja Japanilainen ravintola Natsu. Lisäksi Sushibar Umami pitää pääsääntöisesti ovensa kiinni, mutta palaa halliin valmistamaan kotiinkuljetettavia tilauksia, kun verkkokauppa saadaan pyörimään.

Ja jokaisen puodin tiskille voi soittaa etukäteen ja pyytää pakkaamaan ostokset valmiiksi noutoa varten. Puhelinnumerot löytyvät täältä verkkosivuiltamme kunkin kauppiaan kohdalta.

Myös saniteettitilojen ovet pidetään auki käsienpesun helpottamiseksi ja käsidesejä pyritään saamaan pian myös jokaiselle sisäänkäynnille tiskien lisäksi.

Kauppiaskohtaiset tiedot toiminnasta, poikkeavista aukioloajoista ja toimitusmahdollisuuksista löydät parhaiten yritysten omien kanavien kautta, esimerkiksi Facebookista. Pidämme teidät myös ajan tasalla täällä, Facebook-sivuillamme ja Instagramissa.

Ennen kaikkea kuitenkin, kiitos siitä valtavasta tuen ja kannustuksen määrästä, joita olemme viime aikoina vastaanottaneet. Olet meille tärkeä. Pysythän terveenä!

 

KAUPPAHALLIN TULEVAT TAPAHTUMAT

Toistaiseksi tapahtumat ovat tauolla vallitsevan tilanteen vuoksi.

Vuoden 2020 alusta alkaen tarjolle tulee opastettuja kauppahalli -kierroksia. Matkalle hallin historiaan, makuihin ja ennen kaikkea hurmaaviin tarinoihin vie yksityinen matkaopas Pirjo, jonka seurassa tarinointia voi kuunnella suomen lisäksi myös englanniksi tai saksaksi. Tule tutustumaan paikallishistoriaan tai tuo ulkomaalaiset vieraasi monipuoliselle herkuttelukierrokselle. Lisätietoja löydät täältä.

Alkuvuoden 2020 ajan saamme tutustua Kauppahallin historiaan vanhojen valokuvien muodossa. Pirkanmaan maakuntamuseon ja Tampereen kaupungin toteuttama kurkistus hallin menneisyyteen on esillä digitaalisessa muodossa  Kauppahallilla ja Keskustorin Ratikkakahvilan läheisyydessä olevassa näyttelytoteemissa.

Kartta Keskustorin näyttelytoteemille löytyy alta. Tervetuloa nostalgioimaan!

Kauppahalli on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–18. Lauantaisin olemme auki klo 8–16. Iltahallia vietetään erikoisohjelman kera joka kuun ensimmäinen perjantai, jolloin olemme auki klo 20 saakka. Iltahallien esiintyjät kiipeävät Hallituskadun sisäänkäynnin päällä sijaitsevalle esiintymislavalle pääsääntöisesti klo 17.

Kauppahallin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia! Seuraa Kauppahallin ajankohtaisia asioita ja tarkempia tapahtumatietoja Kauppahallin Facebook-sivuilla ja Instagramissa!

Näyttelytoteemin kartta

Tampereen Kauppahalli Instagramissa