Kahvila-ravintola LEO Oy

Ravintola LEO on Kauppahallin luomuun keskittynyt ravintola. Tarjoamme perheyrityksessämme arjen nautintoja ylikuormittamatta lompakkoa tai ympäristöä.

Lataudu luomulla modernissa ja rennossa ravintola LEOssa Tampereen Kauppahallissa, tai tilaa meiltä ruoat tapahtumiin ja juhliin!

Meillä päivittäin vaihtuva menu sisältää pastoja, salaatteja ja keittoja. Lisäksi tarjolla on vegaanista currya ja Sämpläri-purilaisia revityllä possulla tai kasvispihveillä. Myös piirakoita, sämpylöitä ja puuro- sekä jogurttiaamiaista päivittäin saatavana. Juomaksi voit valita oluen, siiderin tai limun, tai vaikkapa itse jauhettua kahvia tai pannullisen haudutettua teetä. Jälkiruoaksi jäätelöä. Kaikki luomua tietty.

Ravintola LEO käyttää tuulisähköä sekä Kauppahallissa että kodin yhteydessä olevassa valmistuskeittiössä. Pakettiauto on täyssähköauto, jota myös ladataan tuulivoimalla. Kierrätys ja harkittu kulutus ovat arkipäivää. Kasvihuonepäästöt ovat luomutuotannossa pienemmät kuin ei-luomussa. LEO on Portaat luomuun -ohjelmassa ylimmällä tasolla ja kolminkertainen Suomen luomuisin ravintola noin 90% luomuprosentilla.

Me tehdään hyvää – tee sinäkin!

Ravintola LEO on myös ravintola sinun kotonasi. Kysy tarjousta: järjestämme apua arjen ruokailuihin, herkutteluillan ystäville ja tarjoilut pienin juhliin (max. 30 henkeä). Purtavaa yritysten tai muiden porukoiden tilaisuuksiin onnistuu myös.

Kahvila-ravintola LEO Oy
Puh. 050 – 565 9216
leo@ravintolaleo.fi
www.ravintolaleo.fi

Löydät meidät myös somesta: